Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@09:01:41 GMT

بدرود با مریم رحیمی شهیده راه سلامت در شیراز

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۴۷۷۶

بدرود با مریم رحیمی شهیده راه سلامت در شیراز

آنچه غم و اندوه از دست دادن این شهیده راه سلامت را دوچندان می کند روحیه خستگی ناپذیر ، پشتکار و از خودگذشتگی این بانوی فداکار است که به رغم آنکه دوان بارداری را می‌گذراند اما حس مادر شدن نیز نتوانست روحیه فداکاری را در او کمرنگ سازد ، همه آنچه همکاران شهیده مریم رحیمی از او می گفتند معنای واقعی ایثار واز خودگذشتگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیین وداع با نخستین شهیده مدافع سلامت فارس؛روز یکشنبه با حضور مسوولان استان، رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدافعان سلامت فارس برگزار شد ، پیکر نخستین شهیده مدافع سلامت استان که در راه مقابله با ویروس منحوس کرونا به دیدار معبود شتافت، تشییع  گردید.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و جانشین استاندار در ستاد مدیریت کرونا استان فارس در این گفت: باید در تمام آیین ها و برنامه ها یاد و خاطره شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت را زنده نگه داریم، زیرا امنیت و آرامش امروز ما نتیجه خون همین شهداست.

 عبدالرضا قاسم پور افزود: مدافعان سلامت استان در این روزها و شرایط سخت کرونا، برای تامین سلامت مردم تلاش می کنند و از جان خود می گذرند تا مردم استان در سلامت کامل باشند، یاد و نام این شهدا در تاریخ جمهوری اسلامی جاویدان باقی خواهد ماند، زیرا آنان با آگاهی کامل از شرایط، با کووید۱۹ مقابله می کنند.

وی  با تسلیت شهادت  مریم رحیمی  پرستار مدافع سلامت فارس اضافه کرد: شهیده رحیمی با عشق به اهل بیت(ع) و عشق خدمت به مردم در بیمارستان حضور می یافته و با وجود شرایط خاصی که داشته به هموطنان و مردم استان خدمت کرد و سرانجام به درجه رفیع شهادت رسید. 

جانشین استاندار در ستاد مدیریت کرونا استان فارس ادامه داد: پزشکان و پرستاران از همه چیز خود می گذرند تا مردم استان در سلامت باشند؛ همه باید قدردان ایثارگری مدافعان سلامت باشیم که در مراکز بهداشتی و درمانی فعالیت می کنند تا ما در امنیت و سلامت باشیم و بهترین راه قدردانی از آنها رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، پرهیز از خروج غیرضروری از منزل، پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی های خانوادگی و پرهیز از مسافرت است.

قاسم پور بیان کرد: در بیش از هشت ماه گذشته با اقداماتی که انجام شد در زمینه مقابله با کرونا رتبه های نخست کشور را کسب کرده ایم، اما در حال حاضر شرایط استان حساس تر شده است و باید در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی بیشتر تلاش کنیم.

وی  تشدید نظارت ها و بازرسی ها از اصناف و اماکن حساس استان، افزایش تعداد تست های روزانه، قرنطینه خانگی بیماران کووید۱۹ و مراقبت هوشمند از بیماران، اجرای محدودیت های هوشمند برای اصناف و مشاغل با هدف حفظ سلامت مردم و کمک به کادر درمان و تقویت درمان سرپایی در شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشتی درمانی را از مهمترین راهبردهای ستاد استانی مدیریت کرونا در فارس عنوان کرد.

جانشین استاندار در ستاد مدیریت کرونا استان فارس تاکید کرد: همه باید برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی صحیح به جامعه در زمینه بیماری کووید۱۹ فعالیت کنیم.

صبر و استقامت خانواده شهیده «رحیمی»؛ درسی بزرگ برای خانواده سلامت فارس

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز  نیز در آیین وداع با شهیده  مریم رحیمی  بانوی پرستار مدافع سلامت، صبر و استقامت خانواده او در این مصیبت را درسی بزرگ برای خود و مجموعه دانشگاه دانست. 

 مهرزاد لطفی  با تسلیت ضایعه دردناک فقدان این شهیده مدافع سلامت به جامعه سلامت استان فارس و خانواده آن پرستار شهید گفت: زبان از بیان این همه ایثارگری و فداکاری کادر درمانی، بهداشتی و پشتیبانی قاصر است، روزهای سختی را سپری می کنیم و جز «ایثار»، نام دیگری نمی توان بر اقدامات تلاشگران حوزه سلامت گذاشت.

وی با تقدیر از تلاش های کارکنان بهداشتی و درمانی در قریب به ۹ ماه گذشته افزود: اکنون در اوج گیری بیماری کووید۱۹ قرار داریم و ظرفیت بیمارستان ها از بیماران کووید۱۹ تکمیل شده است. 

رئیس دانشگاه تمام تلاش مجموعه سلامت استان و دانشگاه علوم پزشکی را خدمت رسانی به بیماران عنوان کرد و گفت: تخت های بسیاری از مجموعه بیمارستان های استان به بیماران کووید ۱۹ اختصاص داده شده است؛ با توجه به افزایش بیماری کووید۱۹ حجم کار پزشکان و پرستاران بالاست و تعداد زیادی از کادر درمان با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند و متاسفانه حال تعدادی از آنها نیز وخیم است.

دکتر لطفی با اشاره به مشارکت و همراهی مردم استان با مدافعان سلامت برای مقابله با ویروس کرونا از آنان خواست در این روزهای سخت، با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به کادر درمان کمک کنند تا با کاهش بار بیماری کووید۱۹ از خستگی پزشکان و پرستاران نیز کاسته شود.

مریم رحیمی پرستار شاغل در بیمارستان شهید رجایی شیراز 21 آبان در کارزار با کرونا به جمع شهدای سلامت پیوست.

برچسب‌ها ویروس کرونا ایثار و شهادت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایثار و شهادت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت ویروس کرونا ایثار و شهادت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی بیماری کووید۱۹ مدافعان سلامت مدیریت کرونا مدافع سلامت سلامت استان استان فارس سلامت فارس مریم رحیمی مردم استان کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدرود آقای پل استر

پل استر، نویسنده آمریکایی روز ۳۰ آوریل ۲۰۲۴ در نیویورک و بر اثر سرطان درگذشت. او متولد ۱۹۴۷ در نیوجرسی، فارغ‌التحصیل رشته ادبیات از دانشگاه کلمبیا و از نویسندگان محبوب ایرانیان بود.

محبوبیت پل استر در ایران با انتشار ترجمه رمان «سه‌گانه نیویورک» آغاز شد/ عکس: تصویر روی جلد کتاب سه‌گانه‌ی نیویورک

محبوبیت پل استر در ایران با انتشار ترجمه رمان «سه‌گانه نیویورک» آغاز شد، مخاطب فارسی‌زبان به مخاطبان نزدیک به ۴۰ کشور دیگر دنیا افزوده شد و دیری نگذشت که تب استر خوانی به کتاب‌خوان‌های ایرانی سرایت کرد. سه ناشر به طور همزمان ترجمه‌هایش را منتشر می‌کردند تا زمانی که نشر افق کپی‌رایت (حق چاپ و انتشار) آثار استر در ایران را خرید و به ناشر رسمی آثار این نویسنده در ایران بدل شد.

شخصیت استر نیز در به‌ وجود آمدن این محبوبیت دخیل بود. او از معدود نویسندگانی‌ است که در اوایل دهه هشتاد با نشریات ایرانی گفتگو کرد و از علاقه به مخاطب ایرانی خود سخن گفت.

،در آثار استر ترکیبی از تفکرات روانشناختی و رگه‌هایی از پوچ‌گرایی را می‌توان پیدا کرد/عکس: تصویر روی جلد کتاب «سفر در اتاق تحریر»

پل استر جنایی و پلیسی‌نویس نبود و سانتی‌مانتالیسم در آثارش دیده نمی‌شد. او در عین ارائه نثری منحصربه‌فرد، ردپای ژانر جنایی و کارآگاهی را به رمان پست‌مدرن گشود. نثر او همواره به تعلیق، مفاهیم فلسفی، پرسشگری در باب مسائل بی‌پاسخ انسان معاصر آغشته است.

ترکیبی از تفکرات روانشناختی و رگه‌هایی از پوچ‌گرایی را نیز می‌توان در آثارش یافت که بخشی از آنها برگرفته از زندگی واقعی خود اوست. به غیر از «بخور و نمیر» و «اختراع انزوا»، رمان پست‌مدرنیستی «سفر در اتاق تحریر» آشکارا نمونه این جنبه از سبک نوشتاری اوست که خود استر در گفتگویی اشاره می‌کند: «گویی پیرمرد داستان خود اوست که شخصیت‌های سایر کتاب‌ها و داستان‌های قبلی‌اش به سراغش آمده‌اند و درحالی‌که خود را دربرابر آنها بی‌دفاع می‌بیند، باید دربرابر سرنوشتی که برایشان رقم زده است به آنها پاسخگو باشد».


 نخستین بار سال گذشته سیری هاستودت، همسر و نویسنده همکارش اعلام کرد که پزشکان تشخیص داده‌اند استر به سرطان مبتلا شده است
عکس: سالن کنسرت نایت در ۲۱ فوریه ۲۰۱۷در میامی، فلوریدا 


استر در فیلمسازی نیز طبع آزموده و دو فیلم را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد. رسانه‌ها غالبا او را سوپراستار ادبی و از فوق‌العاده‌ترین نویسندگان آمریکایی نامیده‌اند.

از پل استر به فارسی کتاب‌های بخور و نمیر (دست به دهان)، کشور آخرین‌ها، کتاب اوهام، شهر شیشه‌ای، مون پالاس، اختراع انزوا، هیولا و… را خوانده‌ایم. هرچند برخی آثار متاخر او در ایران امکان ترجمه و انتشار پیدا نکرد اما الهام‌بخش بسیاری از نویسندگان و داستان‌نویسان بود و افراد زیادی را به سوی رمان خواندن سوق داد.

روزنامه نیویورک تایمز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت به‌ نقل از یکی از دوستان استر نوشت که او در خانه‌اش در بروکلین نیویورک درگذشت.

نخستین بار سال گذشته سیری هاستودت، همسر و نویسنده همکارش اعلام کرد که پزشکان تشخیص داده‌اند به سرطان مبتلا شده است.

او دنیای بدون قصه را باور نداشت و تخیل را بخشی از واقعیت می‌دانست، و نویسندگی را «جنونی» توصیف کرد که «در جوانی به جان بعضی‌ها می‌افتد و اگر آدم این بیماری نباشند رهایشان می‌کند».

طی دو دهه اخیر کمتر نویسنده آمریکایی در ایران به شهرت و محبوبیت استر رسیده است. می‌توانم به جرات او را نویسنده‌ای سیاسی بنامم که به غیر از موضع‌گیری‌های صریح کلامی در باب موضوعات سیاسی روز دنیا، آثار مکتوب خود را نیز از این حیث بی‌نصیب نگذاشته است.

بدرود آقای پل استر و برای تمام روایت‌هایی که برایمان ساختید، سپاسگزاریم


«سانست پارک» یکی از سیاسی‌ترین رمان‌های اوست که در آن به غیر از پرداختن به تبعات انتخاب فردی نظیر اوباما در آمریکا، به موضوع سانسور آثار نویسندگان و تهدید و حبس آنها نیز پرداخته است.

او در سال ۲۰۱۷ رهبری اپوزوسیون نویسندگان علیه «دونالد ترامپ» و مدیریت گروه دفاع از آزادی بیان را در مرکز «پن» آمریکا بر عهده گرفت.

استر در کتاب سانست پارک نوشت: «در فکر نوشتن مقاله‌ای هستم، درباره اتفاق‌هایی که نمی‌افتد، زندگی‌هایی که سر نمی‌گیرد، و دنیاهای سایه‌واری که درست به موازات دنیایی که واقعی می‌پنداریم درگذر است.»

بدرود آقای پل استر و برای تمام روایت‌هایی که برایمان ساختید، سپاسگزاریم.

نویسنده: مهسا ملک‌مرزبان؛ مترجم/ منبع: بی بی سی

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • بدرود آقای پل استر
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت